Home » Wat zijn de natuurlijke manieren om haar sneller te laten groeien?

Wat zijn de natuurlijke manieren om haar sneller te laten groeien?

Er wordt gezegd dat je haar de kroon van je hele persoonlijkheid is, dus het is heel natuurlijk dat je wilt dat het de beste is. Je hele uiterlijk kan van nul tot honderd gaan als je goed haar hebt. Het is vooral een kwestie van genetica, maar er zijn echter bepaalde natuurlijke manieren om de haargroei te stimuleren. Met de groei komt ook het onderhoud. Dus begin met het verzorgen van je haar door de tips van kapper Bergen op Zoom te volgen. Hier zijn enkele van de tips die kapsalon Bergen op Zoom noemt.

Verwen jezelf met een hoofdhuidmassage

Haargroei begint bij je hoofdhuid. Een goede hoofdhuid is de basis voor een goede haargroei. Hoofdhuidmassages hebben gunstige effecten op stresshormonen, hartslag en bloeddruk. Hoofdhuidmassage kan de kracht van jouw wortels verbeteren. Masseren met een voedingsolie zal de voordelen vergroten.

Was je haar op de juiste manier

Was je haar met water op een gematigde temperatuur (niet zo heet, niet zo koud). Was jouw haar niet regelmatig met shampoo. Het kan de natuurlijke olie vorming van je hoofdhuid verstoren. Kies de juiste shampoo en conditioner voor je haar. Kies geen shampoos met een hoog wasmiddel gehalte. Gebruik altijd conditioner na een shampoo, omdat dit het risico op gespleten haarpunten en klitten verkleint.

Kam jouw haar nooit als het nog nat is

Vermijd alles dat jouw haar kan trekken of strekken als het nat is. Ze zijn het meest kwetsbaar in deze staat. Droog je haar altijd met een handdoek voordat je een borstel of kam gebruikt om je haar te fixeren. Neem de tijd om dit te doen om al het vocht kwijt te raken. Beperk warmte styling om jouw haar sterk en gezond te houden. Vermijd zoveel mogelijk haardrogers.

minoubeautycentre

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven