Home » Wat doet een life coach

Wat doet een life coach

Een life coach begeleid mensen in het bereiken van hun doelen. Bij een life coach krijg je niet meteen de oplossing voor elk probleem. Een life coach geeft je niet eens de oplossing, dit moet vanuit jezelf komen. Wat een life coach wel doet is vragen stellen, zo kan de persoon erachter komen wat hem of haar tegenhoudt, en dit overwinnen of helemaal wegwerken. Een life coach helpt de mensen begeleiding naar het overwinnen van wat hen tegenhoudt hun doel te behalen. Het doel bevat dus voornamelijk verandering van de gedachtegang en de bewustwording van wat ze kunnen doen.

Aandacht en zelfacceptatie

Tijdens een coaching wordt er alleen gefocust op jou, op wat jouw doelen zijn, waar je tegenaan loopt. Er wordt gekeken hoe je reageert op bepaalde dingen en hoe je dit kan oplossen. Als je vaak naar je vrienden luistert en niet naar jezelf leer je ook hoe je dit moet doen, het is helemaal niet erg dat je naar je vrienden luistert maar zelf beslissingen maken is toch zeker van groot belang. Bij life coach Den Bosch leer je dit allemaal en hoe je ermee moet omgaan. Tijdens een coaching Den Bosch wordt er echt gekeken naar waarmee je allemaal hulp bij nodig hebt.

Een goede coach

Een goede coach weet precies waar hij of zij op moet letten en wat ze moeten vragen. In het begin zal je er niet helemaal uitkomen want het meeste moet je toch zelf doen maar de goede stappen geven ze wel. Er wordt hier echt naar je geluisterd en naar wat jij wilt, niet naar wat andere mensen denken dat goed voor je is. Coach Den Bosch helpt je met alles waar je tegenaan loopt, het kan voorkomen dat als je er echt niet uitkomt met een oplossing dan gaan jullie samen naar een oplossing kijken. Een goede coach helpt je zeker tot je weet hoe je bepaalde dingen nu moet oplossen of overwinnen. Het hoeft niet zo lang te duren als je je er op focust.

minoubeautycentre

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven